Dia/dies mundial del medi ambient

Dia mundial del medi ambient? Sí, no és una nova moda. És un fet que es porta celebrant des del 1972. Potser ara, gràcies a les xarxes socials (#diamediambient o #diaMA) i internet en general, n’estem més al corrent.

Què celebràvem, doncs, ahir?

Celebrem que ens cal un dia per recordar que el medi ambient es troba en moments molt fràgils, que cal sensibilitzar-nos i sensibilitzar sobre la cura i respecte sobre el nostre entorn.

Com ho podem fer? Hi ha moltes activitats arreu del món que festegen aquest dia, ens podem unir a diferents associacions que defensen el medi ambient, podem fer una ullada per internet per veure “què és cou” aquests dies i/o informar-nos de quines són les problemàtiques mediambientals més actuals (i que algunes, de fet, no ho han deixat de ser mai)… Són moltes les possibilitats.

Personalment, us animo a una: viure la natura! Apropar-vos a la natura, ja sigui en un parc proper, agafant la bicicleta, fent una excursió, passant el dia al camp, a la platja… Allà on sigui que us permeti parar el ritme, observar, olorar… Ahir no us ha donat temps per alguna cosa d’aquestes? No passa res, l’important és que ho feu sempre que pugueu i cada vegada més 🙂 Serà la vostra manera de cuidar el medi ambient, apropant-vos i valorant-lo.

Feliços dies mundial del medi ambient!

Ah! Jo he agafat la meva bicicleta per travessar la ciutat ja que ahir i no em vaig apropar-me més a la natura. Tot i així, la imatge és de fa uns dies, quan sí que vaig poder estar prop de la natura 🙂

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s